Debby Bierman Fit door mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Debby Bierman, sinds 2016 trotse eigenaar van Fit door mij. 

 • Ruim 20 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg
 • gewichtsconsulent (kennis van richtlijnen goede voeding en schijf van 5) 
 •  life coach 
 • fitnesstrainer/personal trainer
 • Momenteel volg ik de HBO bachelor Voeding en Dietetiek  • Voedings- en beweegadvies op maat, indien nodig met beeldmateriaal (pictogrammen/foto's)
 • veilig sporten op eigen niveau
 • persoonlijke groei
 • samen werken aan een gezonde leefstijl
 • maakt van bewegen een feestje 
 • persoonlijke aandacht 


 • geduldig
 • energiek, enthousiast
 • Humor
 • aanpassings- en inlevingsvermogen 

Mijn missie

"Een vitaler en gezonder leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking”


Mijn motivatie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. 

Waar ik gelukkig van word? Mensen helpen bij een gezondere leefstijl. Mensen laten groeien en stappen laten maken die ze soms zelf nooit verwacht hadden, waardoor ze trots zijn op zichzelf en hun  zelfvertrouwen groeit. Elke stap is er 1, hoe klein deze soms ook lijken, het effect is groot.

Gezonde(re) en vitale(re) cliënten is waar ik het allemaal voor doe. 


Ik ben inmiddels een kleine expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te gaan maken.